Україна, м. Київ

вул.I.Франко 25/40, оф. 2

+38(044) 592-05-75

+38(050) 405-03-47





Професійний і мовний тест PLAB проводиться Генеральною медичною радою Великобританії і потрібен для іноземних лікарів за межами Європейського Союзу, перш ніж вони можуть займатися лікарською практикою у Великобританії.

 

ПРОЙТИ ONLINE-ТЕСТУВАННЯ

Тест PLAB має 2 частини:

Частина 1 - Має EMQs (питання з розширеними відповідями) і СРК (кращий короткий відповідь на питання), ця частина проводиться у ряді країн, включаючи Єгипет (Каїр), Індію, Пакистан, Нігерію, Шрі Ланку, Бангладеш.
Частина 2 - складається з об'єктивно структурованого клінічного іспиту. Ця частина доступна тільки у Великобританії. Рівень складності клінічної частини іспиту PLAB встановлений на рівні компетенції senior house officer (SHO) в перше призначення в лікарню Великобританії. Навички, які оцінюються під час цього іспиту: клінічне обстеження, практичні навички, навички спілкування і анамнезу.

PLAB-test (Professional and Linguistic Assessments Board)

PLAB test надає можливість підтвердити свій ступінь кваліфікації (Senior House Officer) через безпосереднє тестування знань кандидата в галузі медицини, а також його клінічних та комунікативних навичок. Це тестування є основою, за допомогою якої міжнародні медичні спеціалісти (International Medical Graduates) можуть продемонструвати те, що вони дійсно володіють певними навичками та знаннями, які необхідні для роботи та практики в країнах Британської Співдружності.

Реєстрація на іспит / Дати іспиту

Всю інформацію Ви можете отримати на офіційному сайті тесту:

http://www.gmc-uk.org/doctors/plab.asp

або по телефону: (044) 592 05 75

Результати PLAB

Доступні на офіційному сайті:

http://www.gmc-uk.org/doctors/plab/test_results.asp